viernes, septiembre 07, 2007

SALVEM MONTSERRAT!

La marea de l'especulació urbanística ja ha arribat a la muntanya de Montserrat, símbol de la naturalesa i la cultura del nostre país. A Collbató, als peus de la muntanya, l'Ajuntament ha aprovat la requalificació de 21 hectàrees de sòl agrícola per construir-hi un gran polígon amb més de 140 naus industrials que podran acollir activitats altament contaminants. Tot això, en uns terrenys que limiten amb el parc natural de Montserrat i la zona d'especial protecció de les aus (ZEPA) Roques Blanques-Montserrat-Llobregat de la Xarxa Natura 2000. Tot per satisfer la voracitat financera dels empresaris 'amics del Partit'.

A Collbató, poble de 3.500 habitants, ja s'han recollit més de 1.200 al·legacions contra el projecte de zona industrial. Diverses entitats han posat en marxa la recollida electrònica de signatures per mostrar el nostre desacord amb una especulació que atempta contra un patrimoni que és de tots.

Si t'estimes Montserrat, si creus que el futur no és destruir el territori, fes clic a l'enllaç, signa amb nosaltres i envia-ho als teus amics/amigues i familiars. Són 20 segons. Gràcies.

http://www.infomontserrat.com/salvemmontserrat

3 comentarios:

  1. Hola, Luis: Conozco el tema y me parece una barbaridad. He acampado varias veces en Collbató y he ascendido desde allí a Montserrat.

    Te reitero mi enhorabuena por tu Blog. ¡Qué bien te expresas en catalán!

    José María

    ResponderEliminar
  2. Anónimo2:22 p. m.

    Me dirijo a este artículo que recojo en mi blog para aclarar que no soy el autor del texto. !Qué más quisiera yo que dominar esta lengua a la que profeso un gran respeto y cariño! Lo que sí hago es leer las obras de literatura catalana en catalán...Si alguna vez me animo a escribir algo, no os quepa la menor duda de que lo he dado a corregir a alguien. ¿Vale?
    Luis Antonio Pérez Cerra

    ResponderEliminar
  3. Anónimo2:09 p. m.

    MOLTES GRÀCIES – MERCI – ESKERRIK ASKO – GRACIAS – THANK YOU


    Gràcies al vostre suport, ja som prop de 60.000 persones i entitats d’arreu del món que reclamem a l’Ajuntament de Collbató i a la Generalitat de Catalunya que aturin la destrucció de l’entorn natural de la muntanya de Montserrat. L’èxit assolit fins ara ha tingut ja una gran repercussió a tots nivells, però cal no aturar-se. Hem de ser més, i per això us demanem que feu arribar a tots els vostres amics i familiars el nostre missatge i que tots ells s’adhereixin al manifest per evitar aquesta agressió al patrimoni de tots.

    Cerca de 60.000 personas y asociaciones de todo el mundo han firmado ya contra la destrucción del entorno de Montserrat. A pesar del éxito, hay que seguir luchando. Haz llegar nuestro mensaje a amigos y familiares; entre todos pararemos esta agresión contra el patrimonio de todos


    Fes-ho córrer! Lagun bati bidali! Pásalo! Pasao!

    ResponderEliminar

FOBIAS: TEMORES IRRACIONALES HACIA...(1)

Las fobias son temores extremos e irracionales hacia objetos, situaciones o actividades específicas. A  menudo, estos miedos generan una res...

VANESSA INCONTRADA: Hija de padre italiano y madre española: Nacida en Barcelona. Rostro del Año

VANESSA INCONTRADA: Hija de padre italiano y madre española: Nacida en Barcelona. Rostro del Año
LLEGAR HASTA EL FINAL TIENE PREMIO

De ANGIE para LUIS ANTONIO

"Haikuquero es
el beso que se entrega
cuando hay querer".